Bagaimana kalau anda boleh jimat masa dan tenaga, hilangkan stress untuk fikirkan posting yang boleh tingkatkan engagement di Facebook anda dalam masa 10 minit?

365 Facebook Content Plan

Apa yang anda akan dapat bersama dengan 365 Facebook Content Plan ini?

  1. E-Book Panduan 365 Facebook Content Plan
  2. 365 Soalan Engagement
  3. 365 Quotes

Anda hanya perlu copy & paste sahaja contoh-contoh yang diberikan dan post di Facebook anda!

Adakah anda stress fikirkan content apa yang anda nak post di Facebook untuk tingkatkan engagement?

2.6 Billion pengguna Facebook di awal tahun 2020. Kalau anda mahu lebih ramai pelanggan anda tahu tentang bisnes anda, ada perlukan content setiap hari.
Sekurang-kurangnya anda perlu buat 3 posting setiap hari untuk anda mencipta kredibiliti dan tambah followers yang berkualiti di Facebook anda.

Jadi bagaimana caranya untuk anda promote bisnes anda dan mencipta followers yang berkualiti tanpa perlu buang masa yang terlalu lama memikirkan content setiap hari?

Apa yang anda perlukan adalah satu CONTENT PLAN!

Ini adalah cara yang mudah untuk anda gandakan engagement di Facebook anda, tambahkan followers, cipta kreditibiliti dan akhirnya, tambahkan sales anda.

Anda hanya perlu luangkan masa 1 jam setiap minggu untuk susun content posting anda sepanjang minggu tersebut.

Anda akan terima bonus bernilai RM9,725?

#1 Template Marketing Funnel
(Bernilai RM 300)

Template Marketing Funnel akan diberikan secara percuma sebagai panduan untuk anda merangka perancangan marketing anda dengan lebih jelas. Perancangan untuk kumpul cold leads sehingga mereka jadi hot leads anda.

Biasanya kita ada perancangan marketing tapi hanya mengharapkan ads. Hari-hari terpaksa keluarkan kos yang banyak untuk cari pelanggan baru sedangkan kita boleh optimize pelanggan sedia ada untuk menjual.

#2 Sales Marketing Funnel
(Bernilai RM 300)

Bila dah ada marketing funnel, anda perlu wujudkan sales funnel iaitu perancangan jualan yang anda akan memberi kejelasan tentang cara anda nak tingkatkan sales dan repeat customer anda. 

Kebanyakan orang tak rancang betul-betul apa dan bagaimana mereka nak jual produk atau servis mereka.  Apa yang berlaku adalah, mereka jual sesuka hati dan mengharapkan keuntungan sedangkan mereka sebenarnya tengah bakar duit sendiri.

#3 365 Poster quotes template
(Bernilai RM 9,125)

Anda akan terima poster quotes template dalam bentuk powerpoint supaya mudah untuk anda edit atau tambahkan gambar anda atau tukar quotes yang anda rasa sesuai dengan niche anda.

Kalau anda nak bayar freelance graphic designer satu poster pun dah RM50, kalau 365 poster dah RM 9,125. Anda akan terima 365 poster ini secara percuma.

Siapa Ibu Hanim?​

Datuk Faridah Hanim Haron atau lebih mesra dikenali sebagai Ibu Hanim, adalah Presiden Annems Leadership Solution dan Annems International Sdn Bhd. Pada tahun 2017 beliau telah terpilih menerima anugerah ‘Panglima Mahkota Wilayah’ yang membawa pangkat ‘Datuk’ dari Yang Di-Pertuan Agong, Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang diPertuan Agong XV, Sultan Muhammad V, diatas sumbangan beliau ketika berkhidmat sebagai Penasihat Pembangunan Kepimpinan dan Pembelajaran di SPRM. Beliau juga adalah Penasihat Perunding Pembangunan Organisasi dan Kepimpinan kepada 17 anak syarikat ESQ Indonesia dan Ahli Lembaga Kepakaran di ACT Consulting Indonesia.

Beliau mempunyai hampir 20 tahun pengalaman dalam bidang Pembangunan Modal Insan dan berpengalaman dalam mengetuai projek-projek Perubahan Organisasi, Transformasi serta projek-projek yang bertumpu pada Peningkatan Kualiti. Selain itu, beliau juga merupakan Certified Professional FacilitatorTM yang melayakkan beliau menjadi pemudah cara untuk meyelesaikan isu-isu yang kompleks. Beliau juga mempunyai kelulusan MBA (Keusahawanan) dari Institut Keusahawanan Australia yang membuatkan beliau sangat arif dengan dunia keusahawaan dan cabaran-cabaran yang dihadapi oleh usahawan.

Pengalaman luas beliau sebagai Pakar Pembangunan Organisasi/Pengurusan Perubahan dan Pembangunan Kepimpinan serta Pembelajaran di PETRONAS, Syarikat Minyak Negara bertaraf Fortune 500 menyebabkan beliau sering menerima jemputan untuk menjadi penasihat kepada banyak syarikat-syarikat Perusahaan Kecil Sederhana (PKS) yang terkenal di Malaysia.

Pada tahun 2019, Datuk Faridah Hanim Haron telah dinobatkan sebagai penerima Anugerah Kepimpinan Industri (Latihan dan Konsultasi Perniagaan) di Anugerah Personaliti Industri dan Usahawan Malaysia 2019 oleh Niagatimes & juga Anugerah Khas di Majlis ‘The Young CEO Award’. Kedua-dua anugerah ini turut disampaikan oleh Yb Datuk Seri Mohd Redzuan Bin Md Yusof (Menteri Pembangunan Usahawan).

Hak cipta terpelihara. Sebarang bahan yang diperoleh dari produk atau dimuat turun dari laman web adalah dilakukan mengikut budi bicara dan risiko anda sendiri dan anda akan bertanggungjawab sepenuhnya atas sebarang kerosakan pada sistem komputer anda atau kehilangan data yang disebabkan oleh penggunaan atau ketidakupayaan untuk menggunakan laman web ini atau barang, data, maklumat atau perkhidmatan yang dibeli atau diperoleh dari laman web. Walaupun kami telah berusaha sedaya upaya untuk memastikan bahawa maklumat yang terdapat di laman web ini telah diperoleh dari sumber yang boleh dipercayai. Setiap individu akan mempunyai hasil yang berbeza berdasarkan program dan mungkin tidak menunjukkan prestasi atau kejayaan masa depan yang sama seperti mana-mana individu lain. Kami tidak akan bertanggungjawab atas kerugian atau kesulitan atas dasar kekurangan komitmen dari peserta. Kami tidak akan bertanggungjawab atas kesalahan atau kesilapan, atau hasil yang diperoleh dari penggunaan maklumat ini, atau masalah perniagaan yang timbul berkaitan dengan kandungan program atau pihak lain.