KHAS UNTUK BISNES OWNER YANG BUAT  1 JUTA SETAHUN
RAHSIA KUKUHKAN EMPIRE BISNES
TEMPUHI 2024 DENGAN LEBIH TENANG DAN KEMBANGKAN BISNES SECARA KUKUH
BUSINESS SUSTAINABILITY SOLUTION 2.0.
Program intensif selama 9 bulan dengan kaedah, formula dan teknik yang teruji dan terbukti ke arah membina organisasi berstruktur, perniagaan yang mampan dan berpanjangan akhirnya membangunkan warisan yang dinamik. Membina perniagaan yang berjaya bukan tentang mencapai kejayaan dengan cepat. Ia mengenai membina kejayaan yang sebenarnya akan bertahan.
INI BUKAN PROGRAM BIASA, TAPI SOLUSI UNTUK TERUS KUKUHKAN EMPAYAR BISNES SUPAYA BERTAHAN LAMA DARI GENERASI KEGENERASI! ANDA UNTUK BERSEDIA DAN MENDEPANI CABARAN-CABARAN ADA DENGAN LEBIH TENANG & BERJAYA!
APA YANG AKAN ANDA PELAJARI DIDALAM  PROGRAM B.S.S 2.0 ?
ORGAN 1 : LEADING IN THE NEW NORMAL
Dalam Organ 1, anda akan belajar tentang kepimpinan sebagai kemahiran penting yang anda perlukan untuk mengemudi organisasi anda. Anda perlu menguasai kemahiran kepimpinan baharu yang sesuai untuk perniagaan hari ini. Apa yang berjaya sebelum ini mungkin tidak berfungsi hari ini. Ia adalah Normal Baru. Penemuan penyelidikan dan kajian telah menunjukkan bahawa kepimpinan yang buruk adalah punca utama kepada mana-mana kejatuhan perniagaan. Ini jelas terbukti di mana banyak syarikat gergasi yang ditubuhkan sebelum ini telah hilang daripada radar.
ORGAN 2 : TURNING VISION INTO REALITY

Organ 2 akan membantu anda mengenal pasti misi perniagaan, visi, pencapaian perniagaan dan Pelan Hala Tuju Organisasi anda. Semuanya mesti boleh diukur dan boleh diukur. Ini adalah organ yang paling penting.
Ini adalah nadi perniagaan anda. Di sini anda perlu mengenal pasti kekuatan & keunikan perniagaan anda memberikan kejelasan sepenuhnya, mencipta kuasa dan membolehkan kejayaan.

ORGAN 3 : DESIGNING ORGANISATIONAL BLUEPRINT

Dalam Organ 3, anda akan mula membina perniagaan berstruktur & sistematik bermula dengan mencipta carta organisasi melalui rantaian nilai perniagaan anda dan seterusnya memperoleh set ‘Standard Operating Procedure’ (S.O.P) dengan cara yang betul.
Ini sangat penting untuk memastikan bahawa semua orang dalam syarikat anda mempunyai kejelasan dalam tugas yang diharapkan yang pada akhirnya akan menghasilkan hasil yang diperlukan. Tenaga kerja akan diagihkan secara optimum. Pemantauan yang berterusan tepat pada masanya akan memastikan pematuhan dan semua orang berada di landasan yang betul.

ORGAN 4 : CONDUCTING BUSINESS FORENSIC

Sebagai pemimpin organisasi, Organ 4 yang kritikal ini adalah untuk anda kuasai dalam menangani segala jenis masalah yang berlaku dalam syarikat anda. Anda juga akan didedahkan kepada teknik membuat keputusan untuk memastikan perubahan itu berterusan.

ORGAN 5 : HARNASSING HIGH PERFORMING CULTURE

Dalam organ 5 ini, anda akan belajar cara membina budaya syarikat, budaya berprestasi tinggi yang mampu membawa syarikat ke arah yang telah ditetapkan.Dengan budaya berprestasi tinggi, syarikat mampu melaksanakan semua strategi dan perubahan yang diperlukan untuk berdaya saing.

PROGRAM BSS 2.0 YANG TELAH BERJAYA DIJALANKAN
APA KATA MEREKA YANG SUDAH PON SERTAI  BSS 2.0
ANTARA JENAMA DIBAWAH IBU HANIM

DATUK FARIDAH HANIM HARON 

Datuk Faridah Hanim Haron atau lebih mesra dikenali sebagai Ibu Hanim, ialah Presiden Annems Leadership Solution Sdn Bhd.

Pada tahun 2017 Ibu Hanim telah terpilih menerima anugerah ‘Panglima Mahkota Wilayah’ yang membawa gelaran ‘Datuk’ dari Yang Di-Pertuan Agong, Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong XV, Sultan Muhammad V, atas sumbangan Ibu Hanim ketika berkhidmat sebagai Penasihat Pembangunan Kepimpinan dan Pembelajaran di SPRM.

Ibu Hanim merupakan guru kepada lebih dari 400 syarikat dan penasihat kepada 15 syarikat Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) yang bertaraf Growth di seluruh Malaysia.

Ibu mempunyai 20 tahun pengalaman dalam bidang Pakar Pembangunan Organisasi dan Pengurusan Perubahan dan Pembangunan Kepimpinan serta Pembelajaran di Petronas.

Selain itu, Ibu merupakan Certified Professional Facilitator yang melayakkan Ibu menjadi pemudah cara bagi menyelesaikan isu-isu kompleks.

Ibu juga berkelulusan Master of Business Administration fokus kepada Keusahawanan dari Institut Keusahawanan Australia.

JOM DAFTAR SEKARANG KE B.S.S 2.0 SEKARANG

REBUT PELUANG KEEMASAN INI UNTUK HADIR DAN MENJADI SALAH SEORANG USAHAWAN DIBAWAH BINBINGAN IBU HANIM YANG TELAH TERBUKTI DAPAT MENGUKUHKAN TERUS MENGEMBANGKAN BISNIS ANDA

KLIK BUTANG UNTUK DAFTAR