fbpx

Program Ini Khas Untuk Founder Bisnes Di Tahap Growth!

KETAHUI PERKARA YANG WAJIB ANDA BUAT PADA TAHUN 2024 UNTUK BERDEPAN DENGAN “POLYCRISIS” & BINA KESETIAAN PELANGGAN

Tahun depan, tahun 2024 diramalkan sebagai tahun mencabar untuk USAHAWAN dengan cabaran ‘polycrisis’ & kenaikan kos sara hidup!

PELAJARI "3 TOPIK PENTING" DARIPADA DATUK FARIDAH HANIM (IBU HANIM) YANG DIAJAR SELAMA 2 JAM INI. IBU BUKAN SEKADAR AJAR TEORI TAPI PANDUAN LENGKAP UNTUK TERUS BUAT TINDAKAN!!

Sekiranya anda serius dan komited untuk kuatkan bisnes di tahun mencabar tahun hadapan, daftar sekarang!

Hari
Jam
Minit
Saat

Amaran : Webinar ni tak sesuai untuk founder bisnes yang suka salahkan staf dan kepimpinan seperti Megah Holding. Kami yakin dan percaya, ilmu untuk kukuhkan empayar bisnes supaya bertahan lama dari generasi ke generasi telah terbukti berkenan, terutama buat founder bisnes yang terus-menerus amalkan ilmu ini pada perniagaan masing-masing.

Berdasarkan 'Feedback' daripada Ratusan Founder Bisnes Di Bawah Bimbingan Ibu Hanim.

Berikut Adalah '8 CABARAN UTAMA' Yang Dihadapi Oleh Founder Bisnes Di Luar Sana, Yang Mungkin Anda Juga Sedang Mempunyai Masalah Tersebut.

  • Founder terpaksa buat semua kerja.
  • Pekerja susah nak dengar arahan.
  • KPI tak pernah capai.
  • Revenue bisnes turun naik, founder tak reti 'how to' kembangkan bisnes.
  • Pekerja tak nampak masa depan mereka dalam syarikat.
  • Hati Founder tak tenang untuk uruskan bisnes, bergantung pada nasib dan berteka-teki.
  • Bisnes huru hara tak ada SOP nak refer.
  • Pekerja berkira dan tak sanggup kerja lebih masa.

    Sebab itu, Ibu Hanim terpanggil untuk buat sesi ini untuk tunjukkan cara yang terkini membantu usahawan, terutama yang tengah susah dan yang mahu kukuhkan bisnes dalam masa yang sukar ini.

JEMPUTAN ISTIMEWA KE

Webinar
KUKUHKAN EMPAYAR

Webinar ini akan mendedahkan strategi dan kaedah yang akan 'TRANSFORM' cara anda buat bisnes.

Ada '3 topik' penting yang akan Ibu Hanim ajar dalam webinar 2 jam ini. Bukan sekadar ajar teori tapi ada panduan lengkap untuk terus buat tindakan.

Flywheel Marketing – Model pemasaran terkini untuk tingkatkan kesetiaan dan tarikh pelanggan baru.

Moments of Truth – Kenal pasti ‘touch point’ kritikal dalam bisnes untuk cipta pengalaman positif pelanggan yang berkekalan.

Customer Experience Journey – Kuasai tindakan untuk meningkatkan kepuasan pelanggan, mendorong kesetiaan dan meningkatkan prestasi perniagaan.

Jangan biarkan peluang ini terlepas dari anda! Tingkatkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi, cipta pengalaman pelanggan yang tidak dapat dilupakan, dan dorong prestasi perniagaan yang tiada tandingan.


Datuk Faridah Hanim Haron atau lebih mesra dikenali sebagai Ibu Hanim, ialah Presiden Annems Leadership Solution Sdn Bhd.


Pada tahun 2017 Ibu Hanim telah terpilih menerima anugerah ‘Panglima Mahkota Wilayah’ yang membawa gelaran ‘Datuk’ dari Yang Di-Pertuan Agong, Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong XV, Sultan Muhammad V, atas sumbangan Ibu Hanim ketika berkhidmat sebagai Penasihat Pembangunan Kepimpinan dan Pembelajaran di SPRM.


Ibu Hanim merupakan guru kepada lebih dari 400 syarikat dan penasihat kepada 15 syarikat Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) yang bertaraf Growth di seluruh Malaysia.


Ibu mempunyai 20 tahun pengalaman dalam bidang Pakar Pembangunan Organisasi dan Pengurusan Perubahan dan Pembangunan Kepimpinan serta Pembelajaran di Petronas.


Selain itu, Ibu merupakan Certified Professional Facilitator yang melayakkan Ibu menjadi pemudah cara bagi menyelesaikan isu-isu kompleks.


Ibu juga berkelulusan Master of Business Administration fokus kepada Keusahawanan dari Institut Keusahawanan Australia.

AS SEEN ON :

APA KATA usahawan dibawah bimbingan ibu hanim

ANTARA JENAMA-JENAMA DIBAWAH BIMBINGAN IBU HANIM

antara Program-program yang telah dijalankan

Jangan biarkan peluang ini terlepas dari anda! Tingkatkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi, cipta pengalaman pelanggan yang tidak dapat dilupakan, dan dorong prestasi perniagaan yang tiada tandingan.